Despre Noi

Despre Noi

Despre Noi : ClickTech IT & C

Despre Noi : Web Design Brasov

Suntem o echipa tanara de specialisti IT, pregatiti sa realizam orice proiect de la inceput pana la sfarsit. Echipa noastra este specializata in WEB DESIGN si SERVICII IT.  Oferim solutii pentru organizatii, afaceri si persoane fizice. Modul nostru de lucru este prin contract de servicii IT, aceasta solutie de lucru oferind multiple avantaje: contact permanent cu sistemul dvs informatic, predictibilitatea costurilor (tarifare fixe), transferarea in sarcina noastra a cheltuielilor de pregatire si evolutie,  obligatorii intr-un domeniu atat de dinamic, servicii de consultanta oferite gratuit, precum si prin support tehnic IT telefonic,  sau online.

Echipa noastra este specializata in crearea si administrarea paginilor web, in proiectarea logo-urilor si a graficii pentru clientii nostri precum si in administrare sisteme informatice: administrare computere de birou, portabile si echipamente periferice, administrare servere, administrare infrastructura retea, consultanta IT, proiectare si executie lucrari infrastructura IT. ClickTech va asigura servicii complete de web design, SEO & SEM, multimedia & logo design, animatie, editare foto-video,tehnoredactare.

© 2019 Web Design Brasov – Creare Site Prezentare | Creare Pagina Web | Servicii Web | Realizare Site | Optimizare SEO | Redesign